Sunday, February 21, 2010

Produk Terbaru dari Akamika

Salam kembali buat semua...
wah.... memandangkan entry bagi bengkel terlalu lama berada di atas sekali..so..kali nie..kita lupakan sekejap pasal bengkel tu.. dan kita lihat produk terbaru dari Akamika.. tapi bengkel tu sentiasa ada je..dont worry.." kalau anda..tak tanya.. anda..tatau..."

Produk terkini ..di mulakan dengan Firdge magnet ( Seperti di bawah) ia adalah ubah suai dari button badges. Cuma di tambahkan magnet di bahagian belakang.. magnet pun mahal gak ..jadik ada perbezaan harga antara magnet ngn pin.


Yang bawah ini pulak, adalah Marui Button . Ini adalah button badges yang di maksudkan di atas.. so.. saiz Marui adalah 58 mm lebih kurang la.. Jadi kalau ada yang berminat..boleh refer katalog akamika untuk senarai harga lebih lanjut..


Dan seterusnya.. ada beberapa pelanggan yang tanye.. produk mini dan besar je ke? produk sederhana takde ke? so kali ni..produk akamika berbentuk sederhana iaitu FUTSUU Mug.
Bersaiz 6.5 cm x 6.5 cm tak kecik..dan tak besar.. mempunyai tangkai atau pemegang yang sangat unik..


Futsuu Mug - Pemegang Unik - Sila semak katalog untuk senarai harga.

dan akhir sekali.. sebelum ini..akamika telah keluarkan keychain kayu..iaitu katana wood keychain yang berbentuk segi empat.. tapi kali ini.. ia berbentuk Hati..iaitu Love Keychain.


Gambar akan di letakkan di dalam bentuk hati tersebut... Special nie... bleh bagi pada yang tersayang...


Love Keychain

Jadi.. apa tunggu lagi.. kalau berminat nak tempah.. sila semak harga di katalog Akamika.. pastu.. boleh email atau sms tempahan anda..

Cepat2... sementara stok masih ada... kalau stok takda... kena la tunggu stok baru... :)
Boleh juga bagitau pada kawan-kawan..mungkin anda yang akan terima cenderahati ini dari beliau... " pasti menarik untuk anda" hanya di Akamika Gift

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com
Akamika Gift / Cenderahati Akamika


No comments: