Saturday, January 5, 2013

Guestbook untuk tetamu??

Salam buat pelawat dan juga pelanggan-pelanggan cenderhati dan cenderamata akamikagift...
Bagaimana dengan minggu anda pada awal tahun baru ini? Sudah ada matlamat atau impian yang dah tercapai ? Kalau dah capai tu..tahniah.. anda memang hebat..

Okay.. untuk item terbaru lagi di cenderahati dan cenderamata akamika gift seperti yang telah saya maklumkan pada entry sebelum ini.. tahun baru.. banyak produk-produk cenderahati yang akan di keluarkan...  jadi kali ini.. adalah GUESTBOOK


Bagi pasangan pengantin yang ingin melansungkan perkahwinan... ini adalah produk yang terbaik untuk anda... Cennderahati Guestbook untuk tetamu anda kesayangan anda

Guestbook ini boleh di cetak dengan sebarang gambar anda.. dengan kulit tebal "hard cover"
Jadi setiap tetamu atau kawan-kawan anda..boleh la menulis ucapan...di dalam guestbook anda yang cantik tu.. kan best??
Di bahagian dalam guestbook  adalah seperti di atas.. kosong ..dan becetak sedikit mengikut gambar atau pun tulisan ....  tak ada garisan.. jadi tetamu boleh tulis ucapan.. mahupun melukis....kalau tetamu anda tu pandai melukis la ye...

Orait... berminat untuk tempah cenderahati guestbook ini??? Nak tau harga?? kalau nak tahu harga... boleh terus email atau pun sms... seperti info di bawah..

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584

email : -
akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

No comments: