Sunday, January 20, 2013

Diskaun 10% Hingga Hujung Bulan


Diskaun 10% hingga hujung bulan
Salam 1 MALAYSIA..hehe..how’s your day everybody..?harap semua dalam keadaan sihat dan happy slalu…in shaa Allah…permulaan bulan pertame untuk tahun 2013  dh pn smpai ke
pertengahannye..diharap azam2 yang dh dipasang mase ambang tahun baru tadi masih lagi membuak-buak k..bak kate pepatah inggeris practice what you preach..lebih kurang macam tu lah kan..hehe

Haaa...macam tu juga lah dengan kami dari pihak cenderahati dan cenderamata akamikagift sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik untuk anda samaada dari segi servis mahupun produk…

Okay,untuk promosi pertama bagi tahun ni pihak cenderahati dan cenderamata akamikagift menawarkan diskaun 10% bagi setiap pembelian PVC keychain. Tapi, promosi ni cume sehingga hujung bulan ni tau..

Pade sesiapa yang dah ade perancangan nk buat majlis ape-ape tu boleh la tempah PVC keychain ni sebagai cenderahati kepada tetamu yang hadir…tempah awal-awal  jangan bertangguh lagi ye..sesuai sangat la untuk gift pada tetamu, mesti mereke akan rase lebih teruje..lain dari yang lain tu..

Ataupun just untuk kenangan peribadi for family atau hadiah harijadi…walaupun simple tapi menarik terutama bile ade gamba sendiri contoh macam dalam gambar di atas ni....

Jaga lupe tau..PROMOSI hingga HUJUNG BULAN JANUARI ni saje …seronokkan dapat diskaun 10%..bertambah-tambah la murah..so jangan ketinggalan promosi ni..macam biasa la kalau anda nak tahu harga sila email atau hubungi je terus melalui info di bawah..
               
Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"
Muhd Afdhal

Creative Director (Akamika Gift)
0173722584

email : -
 
akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

                                                           

No comments: