Monday, February 11, 2013

Cenderahati Perkahwinan Yang Best untuk semua orang di dalam hidup anda...



PELBAGAI JENIS DESIGN UNTUK PILIHAN BAKAL PENGANTIN

Assalamualaikum w.b.t…ape khabar semua pe,baca2 setia blog cenderahati dan cenderamata akamikagift? Pada yang sihat Alhamdulillah..pada yang kurang sihat cepat2 lah ke klinik..anggap semua ini dugaan k…terutama skali pada bakal2 pengantin kite ni..hehe..kene lah jage kesihatan sementare menanti hari2 bahagia lah katekan..

untuk review kali ni sebenanye khas untuk mereka2 yang bakal berkahwin..eh..why??hehe sebab kali ni kami  di cenderahati dan cenderamata akamikagift dah buat macam2 design for button badge dan round sticker..macam2 corak,patern,calour n design..anda semua boleh pilih sndiri..kalau nak tukar colour pn blh..tukar nama dan tarikh of course lah boleh kan..hehe..orait,,mesti dah xsaba2 nk tengok designye kan??jeng3…