Sunday, May 26, 2013

Sticker Fridge Magnet - Sempena Hari Guru




Salam buat semua pelawat dan pelanggan akamikagift
wah..rasa sangat lama tak update review di blog akamikagift nie ye.... bukan apa...tempahan terlalu banyak... sampai tak menang tangan.....  tambahan pulak... kekurangan kakitangan ... jadi tak sempat nak update...

Ok..entry kali ini.. adalah mengenai produk yang sangat sangat laris di cenderahati akamika gift..iaitu Sticker Fridge Magnet sempena hari guru... 
Tak sangka tempahan begitu menggalakkan untuk tahun ini... sampai tempahan mencecah 3- 4ribu pcs dlm masa kurang dari 2 minggu...


aha.. di atas ni adalah sebahagian dari tempahan yang telah pun siap di cetak ... tinggal nak packing je..  haaa menarik kan?? 
Untuk tempahan sticker fridge magnet ni... bentuk yang ada cuma bentuk petak.... sahaja.... lain2 bentuk ..tak boleh lagi buat masa sekarang..  Anda boleh tempah untuk sebarang majlis.. atau sebagai doorgift.. atau .. yang paling menarik..jika ada menjalankan bisnes.. anda boleh jadikan itgem ini sebagai free gift pada pelanggan anda...  boleh letak nama ngn no phone anda.. serta website......kan ? best tak gitu??

ok untuk dapatkan cenderahati menarik ini.. anda boleh buat tempahan di bawah
  Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"

Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - 
akamikagift [@]gmail.com
akamikasupport[@]gmail.com (bagi ex-customer)

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.

No comments: