Sunday, February 13, 2011

anda pernah dengar nama Shalin Zulkifli?

Anda penah dengar nama ini Shalin Zulkifli ?
Pasti ramai yang tahu kan.. beliau adalah pemain bowling negara dan telah pun berkahwin dengan Azidi ameran juga bekas pemain negara. wah..kedua2 pasangan suka main bowling.. hebat..!!

Cerita pasal bowling.. tempahan kali ini adalah dari En Amin iaitu standard inner colour mug yang di tempah sebagai hadiah untuk "Pertandingan Bowling JPZ 2010/2011" di tempat kerja beliau.Ada 3 warna yang di pilih bagi membezakan Johan, Naib Johan dan tempat ketiga iaitu Merah, Hijau dan Kuning.

Kata beliau..ingin sedikit kelainan dalam pertandingan bowling kali ini ..memandangkan selalunya pemenang akan di berikan medal atau trofi, tapi kali ini..cadangannya bagi hadiah cenderahati mug.

Design di hasilkan oleh akamikagift dan telah di persetujui oleh beliau. Jika anda inginkan design yang di reka oleh saya , charge artwork/design RM 10/design. Jika anda telah pun siapkan design anda sendiri maka FOC la.

Erm.. menarikkan... selain daripada di jadikan sebagai cenderahati perkahwinan atau doorgift, ia masih boleh di jadikan sebagai cenderahati hadiah pertandingan. Yang lebih menarik..ialah anda boleh cetak gambar apa sahaja di atas permukaan mug ...termasuk gambar anda sendiri :)Untuk melihat produk-produk akamikagift yang lain, anda boleh ke webniaga akamikagift.com

Hanya yang unik dan terbaik di AKAMIKA GIFT .com
"Pasti menarik untuk anda"


Berminat? boleh email ke:-
Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
Muhd Afdhal
Creative Director (Akamika Gift)
0173722584
email : - akamikasupport[@]gmail.com
atau
akamikagift [@]gmail.com

sila buangkan tanda [ ] sebelum hantar email. Ini adalah untuk elakkan spam. Terima kasih.


Personalised mug , inner colour mug , heat press mug , decal mug, standard white mug, custom mug , mug printing

No comments: